Wie zijn wij

Bootaccessoires Vinkeveen® is in 1989 van start gegaan vanuit de gedachte dat al die dure watersportartikelen nog best een tweede (of zelfs derde) leven meekonden.

Inmiddels zijn we al jarenlang een bekend adres voor veel watersporters die op zoek zijn naar een koopje of die hun eigen gebruikte en/of overtollige watersportartikelen willen verkopen.

Kortom: Bootaccessoires Vinkeveen® is zonder twijfel de plek om uw overtollige artikelen te verkopen en zelf uw tweedehands en goedkope nieuwe watersportartikelen te kopen.

Wat wij doen

Doordat wij met veel leveranciers samenwerken o.a: Allpa / Ondeck / Lankhorst taselaar / Gebo marine / Europrop / Tenco / Epifanes / Technautic / Osculati en de aankoop van restpartijen, kunnen wij u een groot scherp geprijsd en wisselend assortiment aanbieden

Bij Bootaccessoires Vinkeveen kunt u gebruikte en/of overtollige watersportartikelen inbrengen. Wij verkopen deze artikelen voor u. Wij zijn het gehele jaar geopend en u kunt ten alle tijden uw artikelen inbrengen. Gezien de enorme drukte in het weekend, kan het zijn dat uw inbreng langer duurt om te verwerken dan door de weeks.

Voor inbreng van motoren en andere grote artikelen verzoeken wij u om eerst telefonisch met ons overleggen. Om artikelen in te kunnen brengen, stellen wij als enige voorwaarde dat de artikelen goed en bruikbaar moeten zijn.

Elke koper krijgt een week de tijd om te zien of het ingebrachte artikel goed en werkend is. Mocht dat niet het geval zijn, dan kunt u het artikel terugbrengen en krijgt u het volledige aankoopbedrag terug. Bij ongeschiktheid van een artikel nemen wij contact met de inbrenger op met het verzoek dit artikel op te halen.

  • Alle artikelen worden verkocht op informatie van de inbrenger. Bootaccessoires Vinkeveen is derhalve niet aansprakelijk bij niet functioneren.
  • Wij behouden 3 maanden het recht van verkoop. Bij tussentijds terugnemen van een artikel is een commissie verschuldigd van 10% excl. BTW.
  • Goederen die na 2 jaar niet verkocht zijn, dienen door de inbrenger opgehaald te worden.
  • Goederen worden ingebracht voor risico van de inbrenger.
Meer weten?
Neem contact met ons op